Pohjoisin Yhteinen keittiö sijaitsee tällä hetkellä Torniossa Järjestötalossa, joka on Tornion Kansantalosäätiön ylläpitämä avoin ja päihteetön kohtaamispaikka. Edulliseen ruokailuun on mahdollisuus joka arkipäivä ja samalla on myös ruokajakoa. Talossa on runsaasti toimintaa arkipäivisin ja viikonloppuisin vanhassa työväentalossa pidetään usein juhlia ja konsertteja. ”Päivittäiset ruokailut ovat suosittuja ja lisäksi kotiruokaa on mahdollista ostaa myös kotiin.” kertoo toiminnanjohtaja Sauli Hyöppinen.Talossa on ruokailujen ja ruokajakojen lisäksi muun muassa tanssikursseja, karaokeryhmiä ja välillä tehdään jopa Tiffany-lasitöitä.

Emäntien valmistamaa maistuvaa ruokaa riitti koko isolle joukolle.

Lahja Nyman ja Raimo Mehtonen kiittelevät, että talon toiminta on kehittynyt koko ajan ja toimintaan ovat kaikki tervetulleita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pauli Kristo on talon monitoimimies, sillä hän hoitaa kiinteistöä ja tekniikkaa. Lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluu ruokatarvikkeiden nouto tukusta ja kaupasta. Pauli kertoo, että on viihtynyt erittäin hyvin, sillä jokainen päivä on erilainen ja myös työajat ovat joustavat.

Pauli Kristo