Työpajaseminaari järjestetään keskiviikkona 6.9.2017 klo 9:30-16 Helsingin Diakonissalaitoksen auditoriossa os. Alppikatu 2, Helsinki. 

Tilaisuus on tarkoitettu hankkeen nykyisille ja tuleville toimijoille, sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille. Voit välittää kutsua ja ilmoittautumislinkkiä eteenpäin.

Tilaisuus on maksuton. Lounas omakustanteisesti lähiruokapaikoissa.

Ilmoittautuminen 25.8. mennessä: https://www.lyyti.in/Yhteinen_keittio__yhdessa_enemman_seminaari_1961

Tilaisuuden avaa perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko. Tilaisuudessa esitellään Yhteinen keittiö konsepti ja hankkeen pilotit esittäytyvät; mitä yhteistä ja mitä erilaista – mikä on Yhteinen keittiö ydin ja menestystekijät.

Tilaisuudessa on tarkoitus synnyttää vuoropuhelua paikallaolevien ja Yhteinen keittiö pilottien toimijoiden kanssa. Aamupäivästä esitellään Yhteinen keittiö ydin ja pilottien käytännön mallit Yhteinen keittiö -toiminnasta. Iltapäivästä pilottitoimijoiden johdolla keskitytään hyvien mallien yhteiseen jakamiseen työpajatyöskentelynä. Seminaari toimii lähtölaukauksena ja innostajana hyvien käytäntöjen valtakunnallisessa levityksessä. Yhteinen keittiö -mallin levittäminen eri maakuntiin alkaa seminaarin jälkeen.

Tule mukaan, mikäli haluat kuulla lisää / kiinnostuit hankkeesta ja paikkakunnallasi haluttaisiin mukaan uusien Yhteisten keittiöiden perustamiseen.

Lisätietoja:

projektipäällikkö Jaana Alasentie (evl.fi), p. 040 6881474
www.yhteinenkeittio.fi
Twittaa #yhteinenkeittio  
Yhteinen keittiö löytyy Innokylästä https://www.innokyla.fi/web/tyotila4787869/materiaalit
ja Sakastista http://sakasti.evl.fi/sakasti.nsf/sp?open&cid=Content52A16F