Mitä turvallisuus tarkoittaa ihmisille? Vastauksia etsivät Erilaisessa minglessä mielenterveyskuntoutuja, uudet suomalaiset, piispa, työttömät, kansanedustaja ja meistä jokainen.

Erilainen Mingle maanantainan Keski-Porin kirkossa, osoite Hallituskatu 1, Pori.
Tarjolla on kiinnostavien puheenvuorojen ja kohtaamisten lisäksi herkullista hävikkiruokaa sekä nuorten muusikkojen iloa.

Ilmoittaudu tästä linkistä 6.7. mennessä.

Tapaa uusia ihmisiä SuomiAreenassa
SuomiAreenan yksi keskeisistä anneista ovat tapaamiset. Uusien yhteyksien solmiminen ovat päivien suola. Mutta tapaammekohan me SuomiAreenan-kävijät melko lailla samoissa piireissä liikkuvia henkilöitä?
SuomiAreenassa on mahdollista minglailla myös eri tavalla. Erilaisessa minglessä kohtaavat eri-ikäiset työnhakijat, päättäjät, järjestöväki, mielenterveyskuntoutujat, yrityselämän edustajat ja monet muut. Tänä vuonna haluamme tuoda yhteen eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä jakamaan kokemuksia ja näkemyksiä erityisesti arjen turvallisuudesta.

Tilaisuuden avaa Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala. Juontajana toimii kansanedustaja, toimittaja Timo Harakka. Heidän lisäksi kuullaan kokemuspuheenvuoroja esimerkiksi työnhakijoilta ja mielenterveyskuntoutujilta. Ennen muuta keskustellaan, tutustutaan ja viihdytään.

EriMiglen etkot Yhteisen keittiön toimijoille, vapaaehtoisille ja Yhteisestä keittiöstä kiinnostuneille kautta Suomen Keski-Porin kirkon puistossa klo 14 ennen varsinaista tapahtumaa. Vilttejä, omia retkituoleja ja piknik-eväät mukaan. Yhteistä tutustumista ja keskustelua siitä kuinka on mennyt ja mitä suunnitellaan tulevaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!