Yhteinen keittiö-hankkeen kumppanit (Ehyt ry ja Etraliitto ry) kokeilivat ja suunnittelivat yhdessä asiakkaiden kanssa tammikuun tapahtumia. Ohessa maistiaisia.

Tomaatti-kikhernekeitto (2 annosta) – ohje

Näitä tarvitset: 1 sipuli, 1-2 valkosipulin kynttä, rypsi- tai oliiviöljyä, 1 kasvisliemikuutio, 80g kuivattuja kikherneitä tai 1 tölkki, tuoretta basilikaa, 1 tölkki tomaattimurskaa, noin 2dl vettä, ripaus mustapippuria

  1. Liota kuivattuja kikherneitä noin 10 tuntia
  2. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli, hauduta pienessä vesimäärässä
  3. Lisää öljy, tomaattimurska, basilika ja kasvisliemi ja hauduta 15 minuuttia
  4. Lisää vesi ja kypsät ainekset

Helsingin Elokolon Facebook-sivuilta https://www.facebook.com/helsinginelokolo/ tietoa pe 20.10. pidetystä Yhteinen keittiö –  ”suunnittelukokouksesta”, jossa kokeiltiin idean ja kumppanuuden (Etra/EHYT) toimivuutta tekijöiden ja kävijöiden kanssa.